Wednesday, 21 March 2012

My Pinky Moments

Posted by AnA_dew at 4:14:00 am
Assalamualaikum..hoyla..

Pink is equal to AnA! sape setuju, sile angkat sepuluh jari,cepat!huhu..Ok Ana,nape tetibe cite pasal PINK ni?...Cani ceritanya..Ana memang slalunye akan bace blog2 sebelum tido..explore punye explore..tetibe tersinggah blog Pak Cek Biola..Thanks to him..sebab Ana berjaya jumpa contest yg sangat2 menepati jiwa Ana iaitu My Pinky Moments..That is sooo me-->AnA!


My Dream Contest....sile terharu skang..>_<
So, My Pinky Moments yg Ana nak share dengan awak2 sume adalah MOMENTO yg sangat2 bermakna untuk AnA! why? sebab, Ana dapat pergi ke tempat idaman Ana dari kecil iaitu SWITZERLAND! sile tutup mulut awk2 yg ternganga tu skang..hehe..time kasih..yeah baby,yeah..alhamdulillah..berkat usaha untuk meneruskan pengajian di luar negara, membuka ruang untuk Ana menjejakkan kaki ke tempat yg diidam2'n...

Switzerland memang terbaik!
Sambil berjalan2 dengan berpakaian lengkap ala2 Pinkish Barbie Doll, Ana dapat menikmati keindahan alam ciptaan Allah s.w.t. Even ana dress up striking PiNK polkadot, itu tidak menghalang Ana untuk mendaki puncak Le Saleve, Geneva. oh no baby..no..tiada pe yg dapat menghalang gegurl pink ini daripada menghayati kecantikan Mont Blanc yang diselaputi salji memutih, kemerduan bunyi burung2 bersiulan, kenikmatan menyedut udara yang menyamankan..oh,sangat perfect! i wish to stay there FOREVER!..aish..cakap banyak tarak guna Ana..bukti da sampai sane mane? ade2..no worries k? meh tengok gmbar ni..jangan silau dgn ke'PINK' nan Ana,sudahlah..hehe...enjoys~


Fashion n pose itu penting even kat puncak gunung,hokey?
(siap de reben
PINK lg)>_<
if suke gambar ni,sile like di sini-->Pic 1
Ha, amacam? tol x Ana cakap? cantik kan Switz? bertambah berseri view tu sebab de model PINK dalam tu..hehe..(xley perasan lg ke Ana)hekhek..x puas lg awak2 tengok gambar? nah!..Ana bg lg sekeping...

Bertambah perfect gegurl PINK ini bile bergambar dengan bantuan
Mr. Sunlight~

if suke gambar ni,sile like di sini--> Pic 2

So, inilah antara My Pinky Moments yg paling perfect dalam hidupku..Banyak lg sbnanyer (da namenye peminat pink tegar..>_<)..tapi,contest ni hanya terhad kepada dua gambar only..jadi,ini dululah setakat ni,hokey?..hihi..Ana harap, awk2 sume enjoy dengan My Pinky Moments in Switz ni...

To all my fellow friends and followers,
If rase Ana ni macam layak nak menang this contest, silalah like gambar Ana yg akan dikuar'n di Facebook My pinky Moments Contest ini nanti ye..Helping is Loving too, u know? >_<


Kepada pihak penganjur yg dihormati,
Terima kasih sebab bagi Ana untuk join contest yg Awesome ini.. My Pinky-->my identity & Moments-->my blog's identity (MOMENTO) ..Can you see? sangat2 kena di situ..So, thanks a lot! Aligato'..




Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com danMadammondoq.com ditaja bersama
HazmanFadzil.Com , Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , 
Enveeus.Com  dan Syokkahwin.Com" 

6 please drop your piece of mind here:

Rozuan Ismail said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wow. thanks tag me. nice pic you have =).all the best to you

hawiz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

yeayyy..hi ana

AnA_dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

thnks a lot PCB! all the best to u too!!!nway,i suke blog u..slalu bace..thnks to hawiz sbb recon ur blog..=)

AnA_dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hawiz...yeayyyy!!hi hawizz..hehe..da vote utk ana lom?

Eyriqazz said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Tahniah, anda Finalist My Pinky Moments Contest http://www.eyriqazz.com/2012/04/finalist-my-pinky-moments-contest.html

AnA_dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Thanks so much Eyriqazz!>_<

Post a Comment

You look kawaie while commenting!>_<

 

anadewMOMENTO Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

Heart Chat Bubble