Thursday, 22 March 2012

De' Clique MOMENTO

Posted by AnA_dew at 1:59:00 am
Assalamualaikum..hoyla..


Awk tengah watpe tu?hehehe... Ana nak share something dgn you all ni..It is about my other obsession --> SHOPPING!!yeayyyy....>_<


Cute kan logo De' Clique Boutique ni?

Zaman la ni..most of the people dah malas nak g shopping kat kedai2 dah..Yelah, da zaman hitech ni kan..dok je depan lappy masing2, google je barang pe nak..sume da de jual online da..Ana kt UK ni memang da bese beli barang online..senang!takyah nak angkut2  mcm nak tercabut kaki angkat berat2 sume barang2..just choose, click, then tunggu goyang kaki kat umah..tetibe, kreng2 (bunyi loceng), "miss,this parcel is for you",kate postman kt luar pintu umah!haha..bahagianye!!!~ jap2,kang de pula yg tanye nape nak kena angkut..yelah encik2 & mak cik2 sekalian, kat UK ni,sume kena jalan kaki je.bukan ley bawa kete g memane macam kat Malaysia even distance 100m je..1st,sebab x mampu beli kete.2nd, sbb memang culture kat sini jalan g memane..

Back to the main point,please!!~
Ok2..sori..Ana memang cani.suke bebel panjang2 utk mukadimah!>_< Cani cite die, Ana x sangka pula kat Malaysia pun business online ni da famous jg! Salah seorang usahawan yg berjaya itu,rupa2nya my BFF sendiri~Oh man..i'm so proud of you,girl...dalam diam2,rupenya memberku yg cun ini mempunyai bakat dalam business tu..tak caya die cun?ha..meh tengok gambar kitorg!~


Yg belah kanan nilah kawan sye, Mastura
(sila tutup mulut skang,sye tau die cun)


So,entry kali ini utk cite pasal barang2 yg Mas ni jual. Ana memang sangat2 suke dengan semua barang2 yg de dalam blog mas ni.Logo comey yg kat atas tu, logo butik dielah-->De Clique Boutique. Da r comey, menepati jiwa remajaku ini, pastu price barang2 memang sangat2 berpatutan,hokey? memang x dapatlah harga macam tu di kedai2 berhampiran anda..trust me..i always did window shopping to compare price..huhu..eyh,tak caye ke?meh kite view sikit barang2 yg de dalam blog ni..










Ha...Cool kan?sume de!dari handbag,dress, accessories ke wedges..semua ade! takyah nak susah2 pergi ke banyak2 kedai..all in one!perfect kot...phewiiittt..cayalah mas..~>_<...items lepas ni adalah Ana punye personal taste..LOVE IT!





Kawaie kan???siap ade brand Anna Sui lagi tu..Please r awk2 sume g visit blog Mas ni skang juga..yes..NOW!!!kalau tak,korang rugi bangat!..barang2 limited edition tau..(Oh,i love limited edition.So that,only a few people will have it!)..super elegant & exclusive for u,ok?bestnye2..if Ana de kat Malaysia,da banyak da borong ni..cepat2..Ana tengok sume barang sangat super fast being sold,hokey? aiiishh..malas nk celoteh panjanglah..silelah tengok sendiri..>_<

aligato'!tata~

6 please drop your piece of mind here:

AfiqqLongkong said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

lor..naa..bile plak mas jual gurl stuff nie?adoyyaaii..ptot la slalu bercuti...

AnA_dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

huhu..tu r afiq..u x tau bakat t'pendam mas..haha..pe lg,cepatlh tlg promote...>_<

iedchan said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

wahhh..murah la..hehe..bagos kwan u ni..btw i folo u k..:P

AnA_dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe..ye,mmg murah iedchan...trylh beli..thnks for following me..i'll follow u back,k?>_<

amie said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kek xde?!hoho

AnA_dew said...Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kek kat blog mas yg len ler amie..huhu..x promote lg..

Post a Comment

You look kawaie while commenting!>_<

 

anadewMOMENTO Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review

Heart Chat Bubble